Орфей Турс ООД
началоза настоп офертихотеликонтакти език:
Хотел Арпезос
Кърджали

Хотелски комплекс “Арпезос” се разполага в идеялен център на гр. Кърджали. Комплексът има възможност да ви предложи идеални условия за провеждането на конференции и тиймбилдинг, тренировъчни лагери по водни спортове.

Общият капацитет на хотелската част е 130 легла, разпределени в 16 единични, 50 двойни стаи и 8 апартамента. Всички стаи са оборудвани със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар и климатик. Румсервизът е безплатен.

Конферентната зала в хотела е с капацитет 100 места, готова да отговори на бизнес нуждите на клиентите при провеждането на конференции, семинари, презентации, форуми, обучения.

Хотелът разполага с ресторант на първият етаж в комплекса, с капацитет 130 места; банкетната зала; откритата градина с барбекю с 30 места; втори ресторант с 350 места; Casa de Cuba - Chill out бар с автентична кубинска атмосфера; нощен клуб; фитнес център с модерни фитнес уреди, две сауни и зала за лечебен и традиционен масаж.

Услуги:

Гостите на хотела получават 24 часово обслужване, сейф на рецепцията, факс, ксерокс, Wireless Internet (безжичен интернет), пране и гладене, химическо чистене, събуждане по телфона. За приятното оползотворяване на престоя се осигуряват екскурзии до природните и културни забележителности в района с екскурзовод.

Стаите разполагат с:
Климатик, Телевизор, Мини бар, Телефон, Руум сървис
Хотела разполага с:
Ресторант, Бар, Интернет, Фитнес, Сауна, Спа, Конф. зала, Сейф

Цени:
Настаняване:
Единична стаяRO
Двойна стаяRO
Малък апартаментRO
Голям апартаментRO
Единична стая - луксRO
Двойна стая - луксRO
^Допълнително легло в стаята
*Цените включват туристическа такса и застраховка.
Снимки:
© 2008 Орфей Турс ООД. Всички права запазени.