Орфей Турс ООД
началоза настоп офертихотеликонтакти език:
Вила Устра
Кърджали

Вила Устра се намира в курортен комплекс “Бели брези” в планинска местност на около 30-35км от гр. Кърджали и на 7км от гр.Ардино. Вилата е с капацитет 15 човека. Настаняването става в 3 апартамента с по 2 стаи, като всеки един от тях разполага със стая с голяма спалня и стая с две легла, също така има и една самостоятелна тройна стая. Всеки апартамент има самостоятелен санитарен възел, централна топла вода и парно отопление.

В двора има лятно барбекю и собствен паркинг. На втория етаж е разположена голяма всекидневна зала с камина, сателитна телевизия и самостоятелна модерно обзаведена кухня. За удобството и комфорта на гостите, вила “Устра” е оборудвана със сауна.

При желание от страна на гостите по време на техния престой, може да бъде осигурен и индивидуален обслужващ персонал – готвач, сервитьор, жива родопска музика и др., който се заплаща допълнително.

Туристическият комплекс “Бели брези” е естествен брезов резерват. Въздухът в компекса спомага за лечението на белодробни и алергични заболявания. Резерватът е единствената естествено растяща гора от бяла бреза в Родопите. Горите изградени от бяла бреза са рядкост за България. Това е едно от най-живописните места в региона и целите Родопи.

Стаите разполагат с:
Телевизор, Кухненски бокс
Хотела разполага с:
Сауна

Цени:
Настаняване:
Нощувка на човекRO
*Цената включва застраховка и туристическа такса.
Снимки:
© 2008 Орфей Турс ООД. Всички права запазени.