Орфей Турс ООД
началоза настоп офертихотеликонтакти език:
Хотел TODOROFF
Брестовица

Вино и SPA хотел "TODOROFF" сe намира в село Брестовица, Пловдивски регион, на 150 км от София и 15 км от Пловдив. Разположен в двора на винарска изба TODOROFF, той предлага SPA меню на база натуралните продукти на винопроизводителния процес, съчетани с вносни продукти на специализирани производители. Ресторантът на хотела разполага с 60 места, а терасата към него предлага още 50 места. Механата на комплекса е в традиционен български стил и разполага с 26 места. През летните месеци може да се насладите на барбекюто в градината за 30 човека. На 8 метра под земята е дегустационната зала за 60 човека. Хотелът предлага още и две оборудвани с мултимедия конферентни зали за 20 и 40 човека. На разположение на гостите са 7 апартамента и 7 двойни стаи. Всички са луксозно обзаведени, разполагат със сателитна телевизия, минибар и wireless достъп до интернет.

Хотелът разполага с две конферентни зали, подходящи за мултимедийни презентации и конференции. Залите са оборудвани с компютри и проектори и са съответно за 20 и за 40 души. Във всяка зала има компютри и wireless интернет достъп.

Дегустационната зала във Вино и SPA хотел TODOROFF е проектирана за 60 човека и е построена на 8 метра под земята.

Винотерапия: Вино и SPA центърът TODOROFF предлага за първи път в България SPA програма на основата на продукти от гроздови и винени екстракти.

Програмата на винения SPA център TODOROFF е изградена изключително върху натурални продукти. Основно място в нея заемат екстрактите от грозде и лозови листа, студено пресовано натурално масло от гроздови семки, микронизираните джибри и гроздови семки, екстракт от червено грозде, екстракт от лозови листа, екстракт от червено вино, екстракт от центела, пресен мус от грозде в съчетание с ексклузивни натурални масла. Продуктите се представят в декоративни съдове, разяснява се действието им и се приготвят пред клиента.

Стаите разполагат с:
Телевизор, Мини бар, Телефон, Интернет, Вана
Хотела разполага с:
Ресторант, Сауна, Спа, Конф. зала

Цени:
Настаняване:
Единична стаяВВ
Двойна стаяВВ
Двойна стая - луксВВ
Малък апартаментВВ
Апартамент "Амбасадор"ВВ
Апартамент "Премиер"ВВ
Апартамент "Президент"ВВ
^Допълнително легло в апартаментите се доплаща 20 лв.
*Цените включват: Закуска
*Туристическа такса и застраховка
*Дегустация на 3 вина TODOROFF
*Безплатно ползване на Римска (парна) баня, Биосауна, Тепидариум
*Талон с 10% отстъпка за покупка на вино от магазина на хотела.
Снимки:
© 2008 Орфей Турс ООД. Всички права запазени.