Орфей Турс ООД
началоза настоп офертихотеликонтакти език:
СПА Хотел ОРФЕЙ
Девин

СПА Комплекс „Орфей” се намира в град Девин на 38км от Пампорово и на 80 км от летището в Пловдив. Разположен е във великолепен парк на 300м от пешеходната зона на града. Комплексът има възможности както за спорт и лечение, така и за развлечения и бизнес-туризъм.

Всички стаи са просторни и уютни, обзаведени с индивидуален стил, с изглед към планината.

Ресторантите на хотела предлага приятна атмосфера и гостоприемство, съчетани с традиционна и интернационална кухня, а виенската сладкарница изкушава с разнообразието си от сладкиши и модерното си обзавеждане.

Хотелът разполага с три бара – Пиано бар за почитателите на интмната атмосфера и живата музика, Pool бар за почитателите на оживената среда и разнообразните коктейли и Еко бар за любителите на природосъобразния начин на живот.

В хотелът има две конферентни зали, оборудвани с най-нова и модерна техника, които са подходящи за всякакви бизнес събития, гала вечери и сватби.

Балнеорехабилитационният център на хотел „Орфей” разполага с всички съвременни устройства и съоръжения, които гарантират високото качество на релаксиращото и лечебно действие на минералната вода и продуктите, използвани в процедурите. СПА центърът разполага и с три вътрешни басейна.

Услугите и удобствата, които се предлагат тук включват и медицинско обслужване, сеифове, пране и гладене, фризьорски салон, магазини.

Стаите разполагат с:
Климатик, Телевизор, Мини бар, Телефон, Интернет, Вана, Руум сървис
Хотела разполага с:
Ресторант, Бар, Паркинг, Интернет, Фитнес, Сауна, Солариум, Басейн, Спа, Конф. зала, Бизнес център, Сейф, Магазин, Фризьор, Разпл. деб/кр карта

Цени:
Настаняване: 25 септември - 29 ноември 201130 ноември - 19 декември 2011
Единична стаяBB 88.00 лв. 98.00 лв.
Двойна стаяBB 116.00 лв. 120.00 лв.
Стая де луксBB 126.00 лв. 130.00 лв.
АпартаментBB 180.00 лв. 180.00 лв.
Дете от 4г. до 12г. на редовно леглоВВ 39.00 лв. 45.00 лв.
Дете от 4г. до 12г. на допълнително леглоВВ 31.00 лв. 35.00 лв.
*Дете до 4г. - безплатно
*Цените са на помещение, на ден, с включена закуска, курортна такса, паркинг, ползване на басейн, сауна, фитнес, джакузи
Снимки:
© 2008 Орфей Турс ООД. Всички права запазени.